25.8.07

ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!!!


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ «ΓΙΑΤΙ ;» ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ,

http://vasadam.blogspot.com/

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.


ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ

1. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

2. ΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΝΤΡΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΙΑΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ».

3. ΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΙ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΘΡΑΣΕΙΣ.

4. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ «ΠΑΙΖΕΙ», ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΕΝΟΔΟΞΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

5. ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ
ΟΧΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΡΒΑΝΑ, ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΦΡΥΓΑΝΑ ΚΛΠ….

6. Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ, ΤΟΥ ΘΩΚΟΥ ΚΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΣΟΥΝ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ

7. ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ

8. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΡΑΣΤΩΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ …ΑΝΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

may the force be with you

buzz it!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ αδελφέ! Δες ποιός φταίει:

www.hellenicdynamism.blogspot.com

brexians είπε...

euxaristw gia to sxolio nikolae! anaforika me to blog sou kathe apopsi einai sevasti, alla diafwnw katheta me tin plevra pou vlepeis ta pragmata!

CybeRNerO είπε...

Όλα είναι πιθανά...
Αλλά ο 8ος παράγοντας πάντα ευθύνεται...
Και όχι μόνο για μια πυρκαγιά, αλλά και για τα υπόλοιπα δεινά μιας Δημοκρατικής χώρας.

brexians είπε...

CYBERNERO DISTIXWS EXEIS APOLITO DIKIO!ALLA THA XIPNISOUMEPOUTHA PAEI!!

Ανώνυμος είπε...

Ακούω ότι κυκλοφορεί σε συζητήσεις διμοσιογράφων το ποιοί είναι πίσω απ'τις φωτιές αλλά κανείς δεν τολμάει να το δόσει στη δημοσιότητα.
Ολα ξεκίνισαν την ημέρα που βγήκαν οι προεκλογικές δημοσκοπήσεις και έδιναν ΝΔ 2% μπροστα από ΠΑΣΟΚ.
Η πηγή μου φένεται πως είναι έγκυρη!όταν το άκουσα είπα δεν είναι δυνατόν και η απάντηση που μου έδωσε ήταν :Οι πολιτικοί είναι απλά αδίστακτοι! Ο Γιακουμάτος είπε πρίν λίγο καιρό "το πράσινο καίει το πράσινο" και όλοι τον έκραξαν. Φ΄νεται πως ήξερε τι έλεγε και πως είναι κοινό μυστικό...
Συμιοτέον εγώ προσώπικά δεν ψυφίζω καν και μου είναι όλα τα κόμματα αδιάφορα, απλά έχω τρελαθεί με αυτό που συμβαίνει και το ψάχνω για να μάθω την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι φιλοι

Η ευθυνη για την Εθνικη καταστροφη ανηκει ολοκληρωτικα στα πολιτικα κομματα και την ανυπαρξια Εθνικης στρατηγικης μετα τη μεταπολιτευση. Εμαστε επιβατες σε ακυβερνητο καραβι.. Πολιτες μιας χωρας που απο την εποχη του Α Παπανδρεου ακολουθει το δογμα "δε διεκδικουμε τιποτα, δεν εχουμε εχθρους". Αυτος ειναι και ο λογος που εκπληκτοι αναρωτιεμαστε σημερα ποιος καταστρεφει τη χωρα. Συντομα θα βιωσουμε τα αποτελεσματα αυτης της καταστροφης. "Δρυος πεσουσης πας ανηρ ξυλευεται". Το ξυλοκόπημα, ισως κάνει μερικα λιγοτερο σκουριασμενα μυαλά να ξυπνησουν. Εκφραζω σημερα μια ευχη. Οι γραικύλοι που κρυβουν την αληθεια απ τους πολιτες αυτης της χωρας, να πληρωσουν με το αιμα τους την καταστροφη.

brexians είπε...

anonymoi 1 + 2
eyxaristw gia tin katathesi apopsewn kai skepsewn as ginoume oloi arketa megaloi kai as krinoume!