30.7.07

Πέθανε ο σκηνοθέτης της ψυχής



Ο Ινγκμαρ Μπέργκμαν απεβίωσε «ήρεμα και γαλήνια»
σε ηλικία 89 ετών.

Δευτέρα, 30.07.07


Αλληλοσπαρασσόμενα ζευγάρια, μονομαχίες με τον θάνατο, η απουσία του Θεού αλλά και η μαγεία της ζωής: ο σουηδός μετρ του σινεμά Ινγκμαρ Μπέργκμαν δημιούργησε ένα έργο μεγάλου συναισθηματικού πλούτου, φέρνοντας στο φως το τραγικό της ανθρώπινης ύπαρξης. Στη διεθνή σκηνή αναγνωρίσθηκε από τη δεκαετία του '50 (Χαμόγελα Καλοκαιρινής Νύκτας - 1955, Η Εβδομη Σφραγίδα - 1956, Αγριες Φράουλες - 1957), αλλά στη πατρίδα του μόνο στο τέλος της ζωής του.
Ο Ερνστ Ινγκμαρ Μπέργκμαν γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1918 στην Ουψάλα. Γιος πάστορα, δεύτερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας, έλαβε αυστηρή και ασκητική ανατροφή από την οποία προσπαθούσε αδιάκοπα να απελευθερωθεί. Τα παιδικά του χρόνια, τα οποία χαρακτήριζε "οδυνηρά και περιπεπλεγμένα", τον σημάδεψαν βαθιά και άφησαν τα ίχνη τους στο έργο του που περιστρέφεται γύρω από στιγμές κρίσης.

"Το να κάνω ταινίες είναι για μένα ένστικτο, μια ανάγκη όπως αυτές που προέρχονται από την πείνα, την δίψα, τον έρωτα". Το σινεμά γίνεται θρησκεία για τον Μπέργκμαν που αρχίζει την κινηματογραφική του καριέρα, παράλληλα με τη θεατρική, το 1945 με την ταινία "Κρίση". Γύρισε περισσότερες από πενήντα ταινίες, ανάμεσά τους "Κραυγές και Ψίθυροι" - 1972, "Σκηνές από ένα Γάμο"- 1974 και "Φθινοπωρινή Σονάτα" - 1978.

Το 1976 εγκαταστάθηκε στη Γερμανία για φορολογικούς λόγους, όπου δημιούργησε "Το Αυγό του Φιδιού", μια ταινία για την άνοδο του ναζισμού. Αργότερα επέστρεψε στη Σουηδία και το 1982 γύρισε το "Φάνι και Αλέξανδρος", το μεγαλοπρεπές έργο-διαθήκη για την παιδική του ηλικία και για το πάθος του για το θέαμα, που τιμήθηκε με τέσσερα βραβεία Οσκαρ.

Το 2003 πήρε και πάλι θέση πίσω από την κάμερα για να γυρίσει το "Σάραμπαντ" για τη σουηδική τηλεόραση, που προβλήθηκε στη συνέχεια στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μετά το θάνατο της τελευταίας του συζύγου, της Ινγκριντ Μπέργκμαν το 1995, ο Μπέργκμαν έμενε μόνος το μεγαλύτερο διάστημα στο νησί Φουρέ στη Βαλτική, που χρησίμευσε ως ντεκόρ σε πολλές ταινίες του.

Τιμημένος με το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής, μέλος της Ακαδημίας Γραμμάτων της Σουηδίας, ο Ινγκμαρ Μπέργκμαν αποκάλυψε στοιχεία της ιδιωτικής και της επαγγελματικής του ζωής στα βιβλία του "Laterna Magica", "Εικόνες" και "Τα Παιδιά της Κυριακής", που έγινε ταινία από τον γιό του Ντάνιελ.

Παντρεύτηκε πέντε φορές και απέκτησε εννέα παιδιά. Πέθανε "ήρεμα και γαλήνια", σύμφωνα με την αδελφή του Εβα Μπέργκμαν, η οποία δεν ανακοίνωσε την ημερομηνία του θανάτου.


may the force be with you

buzz it!

29.7.07

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΜΗΝΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ



may the force be with you

buzz it!

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!

ΦΑΝΤΑΖΑΣΤΕ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΕΡΑ Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΑΣ!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ!!




may the force be with you

buzz it!

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΤΕ
Η
ΝΑ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΣΕΤΕ
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ!!!





may the force be with you
clopyright@

buzz it!

και για τις καλοκαιρινες νυχτες...


Η
ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ!!



may the force be with you

buzz it!

22.7.07

I ll be back!!!



ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ...ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ!!!!!!


may the force be with you

buzz it!

14.7.07

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ; ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ!!



ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΡΟΥΣΛΑΝΑ;;
ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ!!!



may the force be with you

buzz it!

Αναβιώνει το ψυχροπολεμικό κλίμα (;)





ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ




Διάταγμα αναστολής της ρωσικής συμμετοχής στη Συνθήκη για τις Συμβατικές Δυνάμεις στην Ευρώπη υπέγραψε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο. Η εν λόγω συνθήκη (CFE) αφορά τον περιορισμό της ανάπτυξης των οπλικών συστημάτων.


Το διάταγμα αφορά "την αναστολή της εφαρμογής από την Ομοσπονδία της Ρωσίας της Συνθήκης για τις Συμβατικές Δυνάμεις στην Ευρώπη και τις διεθνείς συμφωνίες που απορρέουν από αυτήν", διευκρίνισε η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.


Με την υπογραφή του διατάγματος αναστέλλεται η τήρηση από τη Ρωσία της Συνθήκης για τις Συμβατικές Δυνάμεις στην Ευρώπη, σύμφωνα με την οποία περιορίζεται ο αριθμός των βαρέων όπλων μεταξύ του Ατλαντικού Ωκεανού και της Οροσειράς των Ουραλίων.


Η συνθήκη αυτή θέτει ένα μέγιστο όριο στην ανάπτυξη των ένοπλων δυνάμεων και των συμβατικών εξοπλισμών των δύο πρώην μπλοκ του Ψυχρού Πολέμου και προβλέπει μέτρα ενίσχυσης της εμπιστοσύνης (ανακοίνωση μεγάλων στρατιωτικών ασκήσεων) και διαφάνεια (αμοιβαίες επιθεωρήσεις).


Η Ρωσία είχε επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσει από τη συνθήκη αυτή, κατηγορώντας τη Δύση ότι δεν επικυρώνει την τροποποίηση της συνθήκης που υπογράφηκε το 1999 για τη νέα μεταψυχροπολεμική κατάσταση.

Τη μεγάλη του ανησυχία εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ. "Η συνθήκη FCE είναι και παραμένει ένα βασικό στοιχείο του διεθνούς αφοπλισμού. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο αντιμετωπίζουμε με μεγάλη ανησυχία την ανακοίνωση της Μόσχας", τόνισε ο Γερμανός υπουργός, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στις χώρες της Βαλτικής.

Δυσαρέσκεια επικρατεί και στο ΝΑΤΟ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Βήμα προς τη λάθος κατεύθυνση τη χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της συμμαχίας.

πηγή: Α.Π.Ε.


may the force be with you

buzz it!

Απαγόρευσαν τον Νταλάρα οι Τούρκοι



«E» Online 14:18

Η προγραμματισμένη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στην Κωνσταντινούπολη ακυρώθηκε, έπειτα από την ανάκληση της άδειας που η Νομαρχία Κωνσταντινούπολης είχε δώσει για τη χρήση του ανοιχτού θεάτρου, που βρίσκεται μέσα στο Κάστρο της Ρούμελι (Ρούμελι Κισάρ) στην ευρωπαϊκή ακτή του Βοσπόρου.

Η συναυλία επρόκειτο να δοθεί στα πλαίσια του Β' Παγκόσμιου Συνεδρίου της Ορθοδόξου Νεολαίας που οργανώνει στην Κωνσταντινούπολη το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Στον τουρκικό Τύπο δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες μέρες έντονες διαμαρτυρίες για την άδεια που παραχωρήθηκε για τη συναυλία του Νταλάρα, επειδή η Αρχαιολογική Υπηρεσία έχει απαγορεύσει τη χρήση του θεάτρου αυτού για την προστασία του.

Το Ρούμελι Κισάρ είναι κάστρο του 15ου αιώνα που χτίστηκε βόρεια της Κωνσταντινούπολης από τον Μωάμεθ τον Κατακτητή, για να εμποδίσει την κάθοδο του ρωσικού στόλου προς την Κωνσταντινούπολη και να ολοκληρώσει την πολιορκία της πόλης.

Στο θέατρο αυτό γινόταν επί σειρά ετών το διεθνές φεστιβάλ θεάτρου, μέχρις ότου η χρήση του χώρου απαγορεύτηκε από την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Ορισμένες τουρκικές εφημερίδες διαμαρτύρονταν επίσης γιατί η άδεια χρήσης δόθηκε για συναυλία του Γιώργου Νταλάρα, τον οποίο οι τουρκικές εφημερίδες χαρακτηρίζουν ως ιδιαίτερα εθνικιστή και αντιτούρκο και σημειώνουν τη συμμετοχή του σε οργανώσεις υποστήριξης του Αμπντουλάχ Οτσαλάν.


may the force be with you

buzz it!

13.7.07

ΜΙΑ ΕΛΙΤΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ!



may the force be with you

buzz it!

ΑΝΝΑ η ΧΟΥΛΙΑ







may the force be with you

buzz it!

Tα αρσενικά αποκηρύσσουν τη θηλυπρέπεια


Heteropolitans, η νέα τάση θέλει τους άνδρες να φορούν κλασικό ρούχο, να απολαμβάνουν το σπίτι τους και να είναι ενημερωμένοι για ό,τι συμβαίνει ολο το αρθρο εδω



may the force be with you

buzz it!

GIA TON GIORGAKI ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!



ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ




ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ; ΜΕΛΕΤΗΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ;
ΤΙ ΕΜΑΘΕΣ;

ΤΟ ΔΑΣΟΣ = FOREST (ΑΛΛΟ ΤΟ FOREST GUMP)

FOREST FIREFIGHTER =ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ=ELECTIONS

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΑΣΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ.




ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΑΣΤΕΙΟ, Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΕΙΣ



«ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ», «ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ».









ΠΑΙΖΩ, ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΟΥ!




ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΡΧΗΓΟ!!!
ΟΠΟΤΕ ΗΡΕΜΗΣΕ, ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΠΑΣ, ΛΕΩ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!!!!!



may the force be with you

buzz it!

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΑΒΑΝΟ"ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ"




ΚΥΡΙΕ ΑΛΑΒΑΝΕ,

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΥ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ.
ΟΙ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ.
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ ΘΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΑΣ .
ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.


may the force be with you

buzz it!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΛΙΑΠΗ




ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ,
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ «MEA CULPA».

ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΔΥΟ ΣΥΓΚΛΙΝΟΝΤΑ ΤΡΕΝΑ ΑΥΤΟ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ.

ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΟΤΙ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 6000€ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΗΣ;

ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!!!!


may the force be with you

buzz it!

ΔΩΣΤΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




may the force be with you

buzz it!

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ




ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΚΟ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ, ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ!!!


ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ (ΟΛΟΥΣ)!!!

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ (ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ)!!!

ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ!!!

ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!!

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΟΝΟΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΙΓΟΠΟΛΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΙΛΛΑ!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!

may force be with you

buzz it!

ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ !!!!!




ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο Κος ΥΠΟΥΡΓΟΣ

…….Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από ένα «κοινωνικό συμβόλαιο» έχει γεννηθεί (από συστάσεως των πρώτων οργανωμένων κοινωνιών) η Αστυνομία. Το περιεχόμενο αυτού του «κοινωνικού συμβολαίου» είναι απλό. Αντί αυτοάμυνας από κάθε έναν πολίτη χωριστά απέναντι στον κακοποιό, αναθέτουν οι πολίτες στην αστυνομία την φύλαξη και προάσπιση της ζωής, σωματικής ακεραιότητας, τιμής και περιουσίας τους. Αυτό είναι όλο. Η άμυνα του καλού προς το κακό, του πολίτη προς τον αποκλίνουσας και κινδυνώδους συμπεριφοράς συνάνθρωπο τους, παραβάτη ή κακοποιό, γίνεται έτσι πιο αποτελεσματική, συστηματική και τελεσφόρος. Οι πολίτες ασχολούνται απερίσπαστοι με τα ειρηνικά τους έργα. Η φύλαξη τους, η ασφάλεια τους, ανατίθενται σε ειδικούς, σε εκπαιδευμένους, σε επαγγελματίες. Στην Αστυνομία…….





ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ,




«ΟΜΙΛΩΝ ΣΑΚΟΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ»

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ;

ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!!!

ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΗ ΜΕΤΟΧΗ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.


ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΦΡΑΣΩ Η ΔΡΑΣΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΧΗ ΚΑΙ
ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΟΣ.
Η
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ.


ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ, ΦΕΡΘΕΙΤΕ «ΩΣ ΕΛΛΗΝ»!


ΥΓ
ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΣΑΣ, ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο Κος ΛΙΑΠΗΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ 350€, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ!!!



may the force be with you

buzz it!

12.7.07

ΕΡΧΕΤΑΙ....


ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΚΙΝΑ....

be with you

buzz it!

Φοιτητές του ΑΠΘ έφτιαξαν Φόρμουλα (SAE GRP)


μετα απο τους Πατρινούς

Αυτοκίνητο τύπου φόρμουλα 1 κατασκεύασαν φοιτητές του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το οποίο θα λάβει μέρος στο διεθνή αγώνα Formula SAE, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στο Φλοράνο Μοντέσε στην Ιταλία.


Πρόκειται για μια προσπάθεια που ξεκίνησε από το Σεπτέμβριο του 2006 με στόχο το σχεδιασμό, τη μελέτη και την κατασκευή μιας φόρμουλας SAE.


Το δημιούργημα των φοιτητών θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τρίτη (17/7) στην Αποθήκη Δ της 1ης Προβλήτας του Λιμένα Θεσσαλονίκης.

τελευταία ενημέρωση: 12/07/07 15:12




may the force be with you

buzz it!

Γιατί μία μπύρα είναι καλύτερη από μία γυναίκα





Μπορείς να χαίρεσαι μια μπύρα όλο το μήνα.

Οι λεκέδες από μια μπύρα πλένονται.

Δεν χρειάζεται να βγάλεις για φαγητό μια μπύρα.

Η μπύρα σου περιμένει πάντα υπομονετικά μέσα στο αυτοκίνητό σου.

Όταν μια μπύρα αδειάσει την πετάς.

Μια μπύρα δεν αργεί ποτέ.

Ένα κακό μεθύσι περνάει.

Μια μπύρα δεν ζηλεύει ποτέ αν πιάσεις μια άλλη μπύρα.

Οι ετικέτες από τις μπύρες βγαίνουν χωρίς δυσκολία.

Όταν πας σε ένα BAR ξέρεις ότι μπορείς πάντα να πάρεις μια μπύρα.

Μια μπύρα δεν έχει ποτέ πονοκέφαλο.

Όταν πιεις μια μπύρα, το μπουκάλι αξίζει 25 δρχ.

Μια μπύρα δεν νευριάζει όταν γυρνάς στο σπίτι και μυρίζεις μια άλλη μπύρα.

Αν κατεβάσεις μια μπύρα σωστά φτιάχνεις κεφάλι.

Μπορείς να πάρεις πάνω από μια μπύρα τη βραδιά χωρίς να έχεις ενοχές.

Μια μπύρα κατεβαίνει πάντα εύκολα.

Μπορείς να μοιραστείς μια μπύρα με τους φίλους σου.

Όταν ξεφορτωθείς μια κακή μπύρα η σκέψη μιας άλλης μπύρας δεν σε αρρωσταίνει.

Ξέρεις πάντα αν είσαι ο πρώτος που ανοίγει μια μπύρα.

Μια μπύρα είναι πάντα υγρή.

Μια μπύρα δεν απαιτεί ποτέ ισότητα.

Μια μπύρα δεν νοιάζεται πότε γυρνάς σπίτι.

Μπορείς πάντα να πάρεις μια μπύρα σε δημόσιο χώρο.

Μια κρύα μπύρα είναι και γαμώ τις μπύρες.

Δεν πρέπει να πλύνεις μια μπύρα πριν την πιεις.

Οι καλές οι μπύρες έρχονται πάντα σε εξάδες.

Μια μπύρα δεν απαιτεί να την σκουπίσεις αν χυθεί.

Δεν μπορείς να κολλήσεις τίποτα από μια μπύρα.

Όταν τελειώσεις με μια μπύρα το μόνο που είσαι υποχρεωμένος να κάνεις, είναι να πετάξεις το μπουκάλι.

Μια μπύρα δεν κοστίζει ποτέ πάνω από ένα χιλιάρικο και δεν σε αφήνει ποτέ διψασμένο.

Όταν τελειώσεις με την μπύρα σου μπορείς πάντα να πάρεις μια άλλη.

Ποτέ δεν βρίσκεις στο μπάνιο σου πεταμένες ετικέτες από μπύρες.

Μια μπύρα είναι το ίδιο όμορφη το πρωί.

Όταν πίνεις μια μπύρα δεν σε νοιάζει αν έρθει κανείς ακάλεστος.

Μια μπύρα δεν γκρινιάζει ότι θα ξυπνήσεις τα παιδιά.

Μια μπύρα δεν έχει ποτέ κράμπες.

Μια μπύρα δεν έχει μητέρα.

Μια μπύρα δεν έχει ηθική.

Μια μπύρα δεν τρελαίνεται μια φορά το μήνα.

Μια μπύρα πάντα ακούει και ποτέ δεν διαφωνεί.

Οι ετικέτες δεν είναι εκτός μόδας κάθε χρόνο.

Μια μπύρα δεν γκρινιάζει, αφρίζει.

Μια μπύρα δεν έχει κρύα πόδια.

Μια μπύρα δεν απαιτεί ποτέ να την αποκαταστήσεις.

Μια μπύρα δεν είναι ποτέ υπέρβαρη.

Αν αλλάξεις μάρκα μπύρας δεν πληρώνεις διατροφή.

Μια μπύρα δεν πρόκειται να το σκάσει με τις πιστωτικές σου κάρτες.

Μια μπύρα δεν έχει δικηγόρο.

Μια μπύρα δεν χρειάζεται όλο το χώρο στη ντουλάπα σου.

Μια μπύρα δεν παραπονιέται για τον τρόπο που οδηγάς.

Μια μπύρα ποτέ δεν θα ενοχληθεί αν ρευτείς ή κλάσεις.

Μια μπύρα δεν αλλάζει ποτέ γνώμη.

Μια μπύρα δεν σε πειράζει ή το παίζει δύσκολη.

Μια μπύρα δεν σου αλλάζει το κανάλι να δει τη Νικολούλη.

Μια μπύρα δεν απαιτεί να πας μαζί της για ψώνια.

Μια μπύρα δεν απαιτεί να βάψεις τα κάγκελα.

Μια μπύρα δεν ενοχλείται όταν κοιτάς το Gran Prix F1.

Είναι πάντα εύκολο να πάρεις μια μπύρα

Οι μεγάλες μπύρες είναι ωραίες μπύρες.

Μια μπύρα δεν λέει πότε όχι.

Μια μπύρα δεν παραπονιέται όπου και να της πας.

Μια μπύρα δεν πάει ποτέ στην τουαλέτα με άλλες μπύρες μαζί.

Μια μπύρα δεν φοράει ποτέ σουτιέν που δεν ανοίγουν.

Μια μπύρα δεν ενοχλείται αν την λερώσεις.

Μια μπύρα δεν θα σου πει ποτέ ότι είσαι ένα αναίσθητο γουρούνι.

Μια μπύρα δεν θα σου τελειώσει το χαρτί στην τουαλέτα.

Μια μπύρα δεν θα πάρει ποτέ τα παιδιά να πάει στη μάνα της.

Μια μπύρα δεν ενδιαφέρεται αν έχεις μόρφωση ή τρόπους.

Μια μπύρα δεν σκούζει, μουρμουρίζει ή κλαίει.

Μια μπύρα δεν την ενοχλεί ή έναρξη της κυνηγετικής περιόδου.

Μια μπύρα δεν σε αναγκάζει να πας στην εκκλησία.

Είναι πιο εύκολο να εξηγήσεις σε μια μπύρα τι είναι το καρμπυρατέρ.

Μια μπύρα δεν νοιάζεται αν έχεις μια ντουζίνα μπύρες δίπλα στο κρεβάτι σου.

Αν μια μπύρα χυθεί στο πάτωμα μυρίζει ωραία για λίγο καιρό.

Μια μπύρα δεν θα κάνει φασαρία επειδή άφησες το καπάκι της τουαλέτας όρθιο.

Μια μπύρα δεν θα σου γυρίσει το καθρεφτάκι στο αυτοκίνητο για να βάλει κραγιόν.

Μια μπύρα δεν θα πάρει ποτέ αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Μια μπύρα δεν θα σου τρακάρει ποτέ το αυτοκίνητο.

Με ελάχιστες γνώσεις μπορείς να φτιάξεις μόνος σου μια μπύρα, όπως τη θες.

Μπορείς να ξεφορτωθείς εύκολα μια αποτυχημένη επιλογή μπύρας.

Μια μπύρα δεν περιμένει φιλοφρονήσεις, όταν τελειώσεις μαζί της.

Μερικές μπύρες έχουν υπέροχα στήθη (π.χ. St. Pauli Girl)

Αν βγάλεις μια μπύρα από το ψυγείο μόνο για να την δεις και αποφασίσεις να την πιεις, δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει για βιασμό.

Μια μπύρα δεν πρόκειται να σε στείλει σε Supermarket για σερβιέτες.

Μια μπύρα δεν πρόκειται να σε πει ψεύτη άμα πεις ότι αγόρασες το Penthouse για τα άρθρα του.

Μια μπύρα δεν θα γεμίσει το παλιό σου ΤΟΥΟΤΑ με αμόλυβδη με την δικαιολογία ότι γλίτωσε 200 δρχ.

Μια μπύρα δεν θα σε αναγκάσει να φας κάποιο "καινούργιο" υγιεινό φαγητό που να είναι σαν παλιά λάδια της ΒΡ.



may the force be with you

buzz it!

5.7.07

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ;


ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:

ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΛΠ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ Η ΣΑΣ ΘΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ;

ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ; ΓΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

ΚΕΡΔΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ 60% ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!

ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ;
ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΩ, ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ;

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ;

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΙΣΟΒΙΑ;

ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; ΟΧΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥΓΓΟΙ ΚΑΙ ΑΦΩΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ!

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΩ 12.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ!!

ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕ 15.000 ΕΥΡΩ!

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΟΥ ΓΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΤΕΚΑΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΛΠ.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑ ΤΑ 45;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ;

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ!!!!!

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. …………….


may the force be with you

buzz it!