14.9.07

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ !!





Μια νουβέλα επιστημονικής φανταστικής εικονικής πραγματικότητας!!




ΜΕΡΟΣ 1ΟΝ ( ίσως και τελευταίο )

Τον 6ο χρόνο μετά από την επίσημη έναρξη της παγκοσμιοποίησης και μόλις 3 ½ χρόνια από τις προηγούμενες, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να γίνουν εκλογές!

Όχι στην ώρα τους, αλλά κάπου έξι μήνες νωρίτερα, γιατί έτσι ήταν το επιβεβλημένο από τις δημοσκοπήσεις .

Ο Πρωθυπουργός της χωράς, μετά από σύντομες διακοπές με την οικογένεια του σε νησί της Λαοθάλασσας, και μετά από επίσκεψη αστραπή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κήρυξε εκλογές, για λόγους που κανένας δεν κατάλαβε.

Τα επιτελεία των κόμματων κατσαρώνουν τακτικές, στρατηγικές και προσλαμβάνουν τους απαιτούμενους επιτελείς!
Διαφημιστές, εμπρηστές, παλιές καραβάνες, όλοι στον ΑΓΩΝΑ….. ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,…… ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

Για τα ψηφοδέλτια διαλέγουν υποψηφίους από τον καλλιτεχνικό χώρο με μεγάλη προβολή αλλά και από τα ΜΜΕ ακόμη και από τον χώρο του μοντελινγκ.
Στα επικράτειας γίνετε του χαμού. Η όπως και ο απλός λαός λέει της Φώφης!

Στο μεταξύ η Λαοθάλασσα καίγετε από «άκρου εις άκρον», με νεκρούς και τραυματίες, οι υποψήφιοι ρυπαίνουν τον κόσμο με αφίσες και μπροσούρες.

Και οι αρχηγοί καμαρώνουν, που έβγαλαν τον κόσμο από την καλοκαιρινή ραστώνη και επιτέλους κάποιος θα δουλέψει σε αυτή την χωρά.

Βεβαία μέσα στα……………….. ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ……….. κάποιοι κάνουν χρυσές δουλείες, όπως οι τυπογράφοι, οι διαφημιστές, οι εμπρηστές, οι σπεκουλαδόροι, οι οπορτουνιστές, οι οικοπεδοφάγοι, και αδηφάγοι ημέτεροι, που περιμένουν να κερδίσει το κόμμα τους, για να δοθεί το σύνθημα…… ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ…… και να φάνε και τα τελευταία που έχουν μείνει αφάγωτα!!

Τα ξενοδοχεία, οι αίθουσες και τα σκυλάδικα, κάνουν χρυσές δουλείες και το σύνθημα των πολιτευτών ……ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ…. ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ…… ακούγεται σε όλη την Λαοθάλασσα.

Οι πολιτευτές εκφέρουν πολιτικό λόγο, με βαθειά γνώση των προβλημάτων της χωράς και του πολίτη, του στυλ «θα σας διορίσω, θα σας βρω δουλεία, θα σας βολέψω» .

Ενώ οι Πολιτικοί Αρχηγοί, βρίζουν ο ένας τον άλλον και κάνουν ομαδική ψυχοθεραπεία στον διαξιφισμό 36 ( 6x6=36).

Όλοι οι πολίτες της Λαοθάλασσας είπαν μετά τον διαξιφισμό, ότι πιο κακοντυμένες σκατόφατσες δεν έχουν ξαναδεί, και υποσχεθήκαν να τους ψηφίσουν για μια ακόμη φορά!!!

Και φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα όλοι οι αρχηγοί στα μπαλκόνια από χωριό σε πόλη και τέλος στην πρωτεύουσα και την συμπρωτεύουσα , μας είπαν τα πάντα χωρίς να μας πουν τίποτα!!

ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ (ΠΟΛΙΤΕΣ) ΤΗΣ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑΣ , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΩΡΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.


ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ;

ΑΝΕΡΓΙΑ
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΜΥΝΑ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
ΑΚΡΙΒΕΙΑ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ;


Κάθε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις είναι φανταστική !

may the force be with you

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: